//The Reason Love






Hello, welcome to my blog . Be nice here. Don't try to copycats, or I kill you babe . Haha , do follow me ? Thankyouuuuuuuuu :)

♥ Profile | ♥ Linkies | ♥ Entries










Template & Skin by : CikEyqaTesa.
Big help from : Tesa | Abe



Older Post | Newer Post
happy plus sadness
Saturday, 5 May 2012 | 10:00 | 0 Sweet Potato Pie
hai , lame kan haku tak update ? HAHA . di sebab kan buzy yang amad lah siket . hee , act baru baru ny haku active dalam sukan sekolah . haku masok bola jaring and bola baling . bola jari dalam bulan 3 and bola baling dalam bulan 4 . syukur maen bola jaring tak the pape yang berlaku tapi bila maen bola baling macam macam yang berlaku . muka haku terbakar terok plus mengelupas , and angkle kaki haku koyak time maen bola baling hari tu tambah hari tuh jugak lah haku jatuh tangga sekolah :'( dua kejadian dalam satu hari , kaki haku sampai sekarang still sakid . tapi syukur alhamdulilah sekarang kaki haku dah mula sembuh . terima kasih ya allah :) and now bulan 5 tenga ada ujian pertengahan tahun , haku dah banyak tinggal pelajaran , lagi 5 bulan je nuck ambil PMR . herm , haku harap haku dapat keputusan yang elok dari sebelum ny ^_^