//The Reason Love






Hello, welcome to my blog . Be nice here. Don't try to copycats, or I kill you babe . Haha , do follow me ? Thankyouuuuuuuuu :)

♥ Profile | ♥ Linkies | ♥ Entries










Template & Skin by : CikEyqaTesa.
Big help from : Tesa | Abe



Older Post | Newer Post
Monday, 29 October 2012 | 01:04 | 0 Sweet Potato Pie
Haii , lame kan aku tak update ? Hehe . Dowk pikiaq Pmr la katakan . Tapi alhamdulilah Pmr dah habis tahun nie :) Today nak updates satu story . First time kena macam nieh . Sungguh tak sangka kawan aku sanggup maki aku , tuduh aku yang bukan bukan . Tambah dia sanggup hempuk aku dengan helmet . Hmm , dia hempuk aku macam sampah kat dinding . Hmm , sumpah aku akan engat apa dia buat kad aku . Tapi aku tak balas dendam balik sebab satu hari dia akan timpa balasan di sana :') Harap hang sedar apa hang dah buat kat aku pada tarikh nih 23/10/2012 . Tak pe lahh , aku pun malas nak engat . Kalau boleh aku cuba nak lupakan pasal tu . Btw , sekarang kita dah lepas raya haji . Hee , sekolah pun lagi seminggu lebih je . Then happy ending for school class 2012 <3 Jumaat nih pulak aku nak kena operate tangan . Alaa , sikit je pun . Just nak buang Ganglion kad urat pergelangan tangan nih . Lepas tu , bahagia lah hidup setelah 3 bulan menanggung kesakitan nih . Okay lahh , sampai sini je pun larat nak update , haha . Ada masa nanti aku update lagi ea ? Goodbye followers ^_^