//The Reason Love






Hello, welcome to my blog . Be nice here. Don't try to copycats, or I kill you babe . Haha , do follow me ? Thankyouuuuuuuuu :)

♥ Profile | ♥ Linkies | ♥ Entries










Template & Skin by : CikEyqaTesa.
Big help from : Tesa | Abe



Older Post | Newer Post
Little Bit Sadness
Saturday, 17 November 2012 | 04:17 | 0 Sweet Potato Pie
Tidak semua orang bercinta tu setia k . Bila lelaki setia perempuan pulak yang curang . Bila perempuan setia lelaki pulak yang curang . K adaat couple memang cam tu kan ? Kalau asyik ketawa and bersedih tu normal lah . Hehe , tapi sekarang Alhamdulilah aku dah okay sikit . Tadi dia call pun dia cakap yang dia dah couple dengan Shila and dia tak kan tinggal kan Shila :) Takpe , aku tumpang happy dekat hang . Walaupun hang tengok aku happy , tapi disebalik happy tu hanya Allah ja yang tahu . Walau macam mana pun , aku gembira hang bahagia dengan dia . Aku janji aku tak kan kacau hubungan hang . And now I'm wanna make a new life if I can . Hehe , okay miss my buddyz especialy Asyraf , Nana , Hehod , Haziq , Wan and others . Really miss you all . Harap korang sehad sejahtera keyh . Apa - apa hal aku sentiasa adaa dalam hidup korang :D